Dnevi odprtih vrat na Maršu

Našemu dragemu vesoljnemu študentskemu občestvu. 

Pred nami je novo študijsko leto, novi izzivi, spoznanja, izkušnje in doživetja. Preden vsem študentom in študentkam zaželimo uspešen in prijeten skok, vas želimo povabiti k ustvarjanju radijskega programa Mariborskega radia študent.

Radio MARŠ je prostor kreativnega sodelovanja študentov in študentk humanističnih, tehničnih in drugih smeri, ki skupaj pripravljajo, oblikujejo in prenašajo študentski radijski program v mestu Maribor. Radio MARŠ je prepoznavna in uveljavljena študentska ustanova, interaktivni kanal, ki podpira kvalitetno preživljanje prostega časa, nudi možnost osvajanja veščin medijskega dela, raziskovanja kulturnega dogajanja v mestu Maribor, je na preži za najnovejšo manj komercialno glasbeno produkcijo, a hkrati ohranja zavedanje, da kvalitetna glasba nima roka trajanja.

Novo študijsko leto 2018-19 začenjamo na radiu MARŠ s prenovljeno, mlado in zagnano ekipo, ki še pred novembrskimi velikimi avdicijami vabi vse študente in študentke na oktobrske dneve odprtih vrat. Vsak torek in sredo v mesecu oktobru med 15:00 in 18:00 uro bomo na radiu MARŠ pripravili dneve odprtih vrat za vse, ki bi želeli pobližje spoznati pripravo in izvajanje študentskega radijskega programa. Vrata na MARŠU bodo za vas odprta v času dnevnega programa, ko boste lahko poleg tonskega tehnika in napovedovalca spoznali še ostale urednike in dogajanje v redakcijah.

Če se torej kar kadi od tvojega kritičnega razmišljanja, če veliko pišeš, opažaš, oblikuješ, montiraš, vrtiš, sestavljaš, govoriš, objavljaš, poslušaš, obiskuješ, se družiš, plešeš, je radio MARŠ zate pravi naslov!

Še pred velikimi avdicijami na radiu MARŠ, ki jih letos pripravljamo za vse redakcije skupaj z našim partnerskim Radiem Študent, te vabimo, da nas obiščeš, predstaviš svoje ideje, spoznaš programsko shemo in uredniško politiko študentskega radia v našem univerzitetnem mestu Maribor.

Facebook Twitter Deli