Kulturno društvo Center plesa: Sodobni balet Basic / predstavitveni klas

Pričenjamo z novim klasom sodobnega baleta, ki bo primeren za začetnike! Vodila ga bo ANA GERM.

BREZPLAČNI PREDSTAVITVENI KLAS bo 14. 1. 2018 ob 11.00 na Centru plesa Maribor (Tkalski prehod 7, 2000 Maribor, center mesta)

Po vzoru in vplivu Edwarda Cluga in Kjare Starič Wurst, Ana Germ v svojih plesnih kreacijah išče in ustvarja lastno plesno izrazoslovje ter interpretacijo na področju sodobnega baleta.
Delavnica je namenjena začetnikom, ki jih zanima fuzija baleta, modernega in sodobnega plesa ter možnost individualnega izražanja skozi daljše koreografske sekvence.

Ana Germ
Plesalka, koreografinja in plesna pedagoginja Ana Germ je svojo baletno izobrazbo pridobila na Srednji glasbeni in baletni šoli Maribor. Že v času šolanja je sodelovala v klasičnih baletnih predstavah SNG Maribor, kot so Trnuljčica in Labodje jezero.
Nadaljevala je s študijem modernega in sodobnega plesa na Konservatorium Wien Privatuniversität na Dunaju, kjer je leta 2011 diplomirala z odliko. Po vrnitvi v Slovenijo je sodelovala v predstavah Kjare Starič Wurst, Mojce Ussar in Edwarda Cluga ter pričela s poučevanjem baleta na Glasbeni šoli Slavka Osterca Ljutomer. V sezoni 2012/13 je na II. gimnaziji Maribor vodila plesno skupino II. gib. V isti sezoni se je pridružila Tovarishiji Dance Company na Centru plesa. Pod njihovim okriljem je ustvarila svojo prvo interdisciplinarno plesno predstavo deTERMINIRANI.

Prijave in več info na: center.plesa@gmail.com, 031 772 912

Datum: 
nedelja, 14. 1. 2018 12:15
Vstopnina: 
/
Lokacija: 
Kulturno društvo Center plesa, Tkalski prehod 7, 2000 Maribor, Slovenia
Tip: 
Predavanje