Lent- Michael Cusack: Po Vsem (AUS)

After All/ Po vsem, Michael Cusack (Anifex), 2016, AUS, 13'22''

Ko je vse že povedano in storjeno ... ostanejo le še spomini. Moški čisti svoj dom iz otroštva, spominjajoč se pogovorov iz preteklosti.

StopTrik Kino, 2017 & 2018 replika

Kratkometražni filmi so kot nekakšne sirote. Redko jih predvaja televizija, v kinu jih ponavadi ni na programu, na internetu se jih težko najde. Varno zavetje jim sicer nudijo nekateri festivali, ampak tudi ti se zgodijo samo nekaj krat  na leto. Še težje vse to sprejmemo, ker se zdi, kot da se jim godi krivica zgoljzaradi formata, ki pa je pogosto prav njihov adut, katerega učinek pogosto traja dlje kot sama dolžina filma. 

Zatorej ko pade mrak, medtem ko boste čakali na zamujajočega_o prijatelja_co, med predstavo in koncertom ali na poti od enega festivalskega prizorišča do drugega, vabljeni, da se ustavite v Galeriji K18, ki bo za vas vsak dan pripravila en izjemen animiran film po izboru Mednarodnega filmskega festivala StopTrik, katerega si boste lahko ogledali mimogrede. Bolj zgovornim navdušencem bomo pripravljeni tudi kaj povedati o sami tehniki stop animacije, avtorjih, ozadjih ali celo o festivalu StopTrik, ki nas že nestrpno čaka tam v oktobru.

Datum: 
četrtek, 27. 6. 2019 21:00 to petek, 28. 6. 2019 00:00
Vstopnina: 
0
Lokacija: 
Galerija K18
Tip: 
Kino