Lent- Rus, Američan in Yužni Slovan

Denis Nikolin (RUS)

Denis je vzhajajoča zvezda ruske komedije na mednarodni stand up sceni ter soustanovitelj in redni gost kluba English Moscow Comedy. Po nastopih v 16 državah je izpilil svoje nastope z mešanico igralskih sposobnosti, odličnimi performansi, ostrim in natančnim opazovanjem ter naravnim šarmom in bistroumnostjo, sposobnostjo, da se smeji tudi na svoj račun ter ljudem okoli sebe, ob tem pa ima za svoje nastope zelo konstruktivno naracijo – kar zagotavlja zelo zabaven večer!

Doslej je nastopil na edinburškem Fringu (2018), sodeloval na Mednarodnem festivalu komedije v Utrechtu (2019), kmalu pa bo nastopil še na festivalih Reykjavik Fringe, Sziget in seveda Edinburgh Fringe. Načrtuje pa tudi že nastope tako v nepredvidljivi domači Rusiji kot tudi v toplih in udobnih pacifiških državah.

Matt Davis (USA)

Pridružite se nam v smehu in družbi komika, ki je nastopil na prestižnih, svetovnih umetniških festivalih komedije, med drugim v Montrealu, Torontu, San Franciscu, Maleziji, Utrechtu, Indiji in drugod. Matt ima brezmejen pristop tako do materiala kot tudi do turnej, ki so ga ponesle po svetu. Doslej je namreč nastopil v več kot 250 mestih v več kot 40 državah sveta! Njegovi nastopi se dotikajo zabavnih dogodivščin skozi tematike, kot so jezik, narodnost in verski običaji. Preprosto, poigra se z mislijo, da vse, kar je domače, je tudi dobro – in ob tem vedno znova nasmeje. Ob več kot dvajsetletnih izkušnjah na odru je posnel tudi več kratkih filmov, komedij, ki so bile predvajane na mednarodnih festivalih, tako filmskih kot festivalih komedije.

Datum: 
sreda, 26. 6. 2019
22:00 to 23:30
Vstopnina: 
Lenta (25 €; za študente 15 €) / Dnevna Lenta (15 €).
Lokacija: 
Vetrinjski dvor
Tip: 
Performance