Logika človeškega obnašanja - uvodna delavnica

Logika človeškega obnašanja - uvodna delavnica

KAJ?
Vsako vedenje ljudi je logično. Na delavnici bomo skozi nekatere teoretične okvirje in izkustvene vaje iskali odgovore na vprašanja o zapletenih človeških reakcijah. Učili se bomo notranjih psihičnih mehanizmov, v katerih je logika človeškega delovanja. Skušali bomo razvozlati lastno vedenje in vedenje drugih.
Znanje in veščine pridobljene na delavnici vam lahko služijo za izboljšanje komunikacije in odnosov pri delu z mladostniki in drugimi ljudmi.
Na delavnici bo priložnost, da skozi vaše primere iz prakse in življenja, s pomočjo psihološke razlage, razumete ozadje vedenj.

PRIMERI IZ PRAKSE?
Zakaj nekateri ljudje vedno zamujajo?
Kako lahko razumemo neučakanega človeka?
Kaj se skriva za vedenjem nekoga, ki je v skupini vedno tih?
Kaj je v ozadju prepirljivosti?

KAKO?
Delavnica predstavlja uvod v cikel delavnic, ki bo potekala v zaupnem vzdušju manjše skupine do 15 ljudi. V tem ciklu imajo udeleženci priložnost, da pridobijo zelo uporabna znanja in veščine, ki jih potrebujejo pri delu z mladostniki.
Delavnica je brezplačna.

KOMU?
Delavnica je namenjena vsem, ki delajo z mladostniki.

KDO?
Delavnico organizirata Mladinski kulturni center Maribor in Psihoterapetska ambulanta Pamina.
Delavnico bo izvajal Milenko Kovačević, psihoterapevt s 30 letnimi izkušnjami na področju svetovanja in psihoterapije. Dela kot psihoterapevt in strokovni vodja v Psihoterapevtski ambulanti Pamina. Ob tem izvaja pedagoško in preventivno delo v zavodih in podjetjih. Redno gostuje v oddaju Dobro jutro (na RTV Slo).

PRIJAVA?
Zaradi poteka delavnice v manjši skupini je obvezna prijava na elektronski naslov marja.gucek@mkc.si, kjer lahko pridobite tudi dodatne informacije.

Vir fotografije: http://www.sbs.com.au/news/article/2014/06/13/humans-and-chimpanzees-how-we-differ-and-why

Datum: 
torek, 14. 11. 2017
13:00 to 15:00
Vstopnina: 
/
Lokacija: 
Kulturni inkubator, Koroška cesta 18, Maribor
Tip: 
Predavanje