MARŠ - 32. podčrtan

Pankrt mariborske subkulture, neodvisni glas v vedno bolj odvisni pustinji, najbolj urbani radio na selu se podčrtuje 32-tič. Radio MARŠ na 95,9 MHz še daje znake življenja, vsak trzljaj pa je vredno praznovati


Dogajanje na MARŠu v rojstnodnevnem tednu:

ČETRTEK, 10. 2. 2022, 19h
Atentat na Disakord - edision spezial @MARŠ32

Rojstnodnevna posebna oddaja Atentata na sluh in Disakorda s spletnim/radijskim koncertom zasedb Iritator, Rektal Krek in Gründ.
Več tukaj.

PETEK, 11. 2. 2022
15.00 - Petkov popoldanc iz Gramofonoteke

Klasičen termin, neklasičen program - javljanje iz Poslušalnice v Gramofonoteki na Tyrševi 7. Redne rubrike, pogovori z reprezentanco Gramofonoteka Sound Systema ter čestitke in pozdravi za naključne mimoidoče.
Več tukaj.

19.00 - Gramofonoteka Sound System @MARŠ32
Sešn hišne reprezentance na platnšpilerjih, dokler ukrepi ne potegnejo žaluzij in odklopijo štroma. Produžetki niso izključeni.
Več tukaj.
 

SOBOTA, 12. 2. 2022
20.00 - Nočna vožnja

Oddaja o temnih kanalih tehna in elektronike tokrat uro prej kot običajno. Marko Lük in Aleksander Lašič zapeljeta en krajši krog za uvod v večer.
Več tukaj.

21.00 - Faznbrifer live @MARŠ32
V studiu Radia MARŠ bo zopet zabrnela mašinerija - Klemen Šali in Marko Lük bosta s povabljenimi in za izbrano družbo popeljala v pokrajine techna in njene širše okolice z glasbo, ustvarjeno na sintisajzerje, drum mašine in efektorje v živo v studiu.
Več tukaj.
 

Facebook Twitter Deli