Nočna vožnja

Nočna vožnja z Markom Lükom in Aleksandrom Lašičem, veteranoma elektronske scene, za volanom in na sovoznikovem sedežu. V predalu z glasbo novosti na lokalni, evropski in svetovni techno sceni, vožnja ob polju surovejšega tehna brez pridevnikov, z občasnimi ambientalnimi, dub in hipnotičnimi obvozi.

Vsako drugo in četrto soboto v mesecu, ob 21. uri.

Marko Lük, 2. 7. 2022 19:39, Nočna vožnja

Deseta nočna vožnja prinaša čisto svež material in nobenega govorjenja! Groof, Remco Beekwilder, Ø [Phase], Setaoc Mass in ostali so dokaz, da je techno v najboljši formi in prav je, da ga v deseti jubilejni oddaji Nočne vožnje pravilno počastimo!

 

1 dotwav - Ride and Rewind

2 RE-Connect - Phellodon

3 Voorman - 8VA

4 Remco Beekwilder - Moortgat (Original Mix)

5 Remco Beekwilder - Positive Life Force (Original Mix)

6 Remco Beekwilder - Dogma Day (Original Mix)

Marko Lük, 18. 6. 2022 21:42, Nočna vožnja

Mali milijon pleha na parkingih v centru, Nočna vožnja z zamudo. Zato toliko hitreje in udarneje po gasu, v zvokih novega rejva - vsaj na začetku.

Marko Lük, 21. 5. 2022 19:50, Nočna vožnja

Nova vožnja, nova glasba - med drugim H. Paul, Another Machines, Lewis Fautzi, Jonas Kopp, pa še kaka frišna zadeva zraven.
 

Marko Lük, 7. 5. 2022 21:28, Nočna vožnja

V tokratni oddaji bomo predstavili sveže, 6. maja izdane EPje, katerih sound pa sega od hipnotično dubby melodičnih zadevščin do trših zvokov višjih udarcev na minuto.

Marko Lük, 22. 4. 2022 23:59, Nočna vožnja

V tokratni ediciji Nočne vožnje se v sobotni večer zapeljemo z zares svežimi izdajami - najstarejša namreč nosi današnji datum. Na listi predvajanja Olëka, Casual Treatment, Inland, Klint, Moniman in Process.

Marko Lük, 9. 4. 2022 15:04, Nočna vožnja

Tokrat v Nočni vožnji znova posežemo po aktualnem - pravkar izdanem ali pa še ne izdanem materialu, ki bo v naslednjih tednih tresel membrane na plesiščih, razpihaval prah v avto wooferjih in hišnih zvočniških sistemih. Starving insect, Raul Young, DJ Savage, Justyn Nell, E-Mertz, Bebhionn in Vohkinne so nekatera od imen, katerih komade bomo zarolali, zato lepo vabljeni, da se z nami tudi tokrat podate na Nočno vožnjo!

Marko Lük, 11. 3. 2022 19:24, Nočna vožnja

Četrta izdaja Nočne vožnje znova prinaša novosti iz umazanejših stranpoti zemljevida tehna. Tokrat sicer kanček razširjamo naš časovni razpon izbora, saj smo prejšnjo oddajo posvetili mariborskim producentom, ki so v okviru Faznbrifer Live kasneje tudi šraufali po sintetizatorjih, drum mašinah in efektorjih. Če si že privoščimo širitev, smo v mix za dobro mero tokrat primešali še nekaj izbranih lanskih izdaj, ki so pritegnile ušesa ustvarjalcev te oddaje.


Marko Lük, 11. 2. 2022 20:56, Nočna vožnja

Nočna vožnja, kruzanje čez polja surovejšega tehna brez pridevnikov, z občasnimi ambientalnimi, dub in hipnotičnimi obvozi, tokrat v kratkem obvozu pred rojstnodnevnim Faznbriferjem. Priklopite se na turo za ogrevanje z Markom Lükom in Aleksandrom Lašičem, preden gre v večeru zares in v živo

Marko Lük, 29. 1. 2022 02:45, Nočna vožnja

Druga oddaja Nočna vožnja.

Marko Lük, 14. 1. 2022 22:31, Nočna vožnja

Pozdravljeni na Nočni vožnji, kruzanju čez polja surovejšega tehna brez pridevnikov, z občasnimi ambientalnimi, dub in hipnotičnimi obvozi! Pilotna tura z Markom Lükom in Aleksandrom Lašičem pritisne na sklopko in prestavi v višjo, kot si druga januarska sobota tudi zasluži.

V testnem krogu po rahlo zaledenelih cestah se pridružijo Norbak, The Lady Machine, KLINT, Pfirter, Pyramidal Decode, Moddullar, Gonzalo MD, Education Cub in Marcus Suckut.