15 deljeno s 3 =

Mesec maj. Letos je bolj podoben aprilu. In kot je nestanovitno vreme, je nestanovitna glasba. In kot je mistično (če se ne spoznaš na podnebje, meteorologijo in podobne logije), je polna alkimizma tudi glasba. Na 95,0 Mhz in na spletišču pod www.radiomars.si/predvajalnik/predvajalnik.html vam to dokazujemo vsakodnevno, 24 ur na dan.  Pustimo ob strani čarovnije Pesmi evrovizije 2014, so konkretno za nami, tudi čarovnije Lampijončkov 2014, na te se ekipa glasbenih opremljevalk in opremljevalcev ni opirala pri iskanju novega. V mikserju smo tekom preteklega vikenda poleg hita tedna mešali še hard core Američane in Mehičane Le Butcherettes.

HIT TEDNA so :) (klik spodaj ali skrajno desno zgoraj na strani):

NAJOUA - NISO SO

V Mikserju so se mešali še:

LE BUTCHERETTES - YOUR WEAKNESS GIVES ME LIFE

Le Butcherettes smo spoznali tam nekje leta 2007. Takrat so namreč začeli špilat muziko. Zdaj se dvetretjinsko sestavljen bend predstavlja z novo plato Cry Is For The Flies, ki bo izšla 15. maja - na rojstni dan ustanoviteljice. Gre za garage punk iz Mehike. 2007 je Teri Gender Bender pri svojih rosnih 18 letih ustanovila bend Le Butcheress, ki ga po številnih različnih sestavih zdaj sestavljata še Lia Braswell in Omar Rodriguez Lopez, ki skrbi za produkcijo in je znan iz sodelovanj z Lydio Lunch, Johnom Fruiscanejem in Red Hot Chili Peppers, Mars Volto in ostalimi. Žanrsko se opredeljujejo kot garage punk, Čeprav bi jim zlahka dodali še predpono indie.

 

SLAPSHOT - GO HARD

Veterani bostonske hard core scene, Slapshot, se vračajo po nekaj letnem odmoru s komadom Go Hard. Ta komad se bo značel na novi plati, ki bo izšla med poletjem, ime plate in točen datum sta še neznana.

 

E, to tokratni 15ti MIKSER. Vse fajn zmiksano do naslednjič. 

 

Facebook Twitter Deli