Še 10 dni do Punk Rockerske norije v Tolminu

Festival, ki je že zdavnaj postal stalnica punkrockerjev širom Evrope bo čez natanko 10 dni spet zaživel ob sotočju Tolminke in Soče v prekrasnem Tolminu. Sicer je bil festival letos razprodan v pičlih 3 urah, vendar organizator za najbolj iznajdljive še obljublja nekaj vstopnic pri glasbenikih, ki bodo nastopili na manjšem, "beach" odru ob reki Soči. Zato ne obupujte in si še danes zagotovite vstopnico za trenutno najbolj popularen punk rock festival daleč naokrog.

Kot vedno bo Punk Rock Holiday tudi letos ponudil kampiranje v naravni senci dreves Triglavskega narodnega parka in celo dve festivalski plaži, ki zraven smaragdne Soče delujeta prav »morsko«. Kdo ob vsem tem še sploh potrebuje tisto pravo morje? Punkrockerji sigurno ne! Čudovita narava Tolminskega okoliša, svetlo-peščene plaže Sotočja in smaragdna reka, kjer do zgodnjih jutranjih ur drvijo punkrockerski ritmi, dobra ponudba punkerskih dodatkov in seveda glavni oder, ki že danes moči postelje neučakanih Punkrockerjev širom Evrope. 

Letos bodo punkerske duše in ušesa med 7.8. in 11.8.2017 razvajali, The Offspring, Pennywise, Face To Face, Propagandhi, Ignite, The Toy Dolls, Anti-Fčag, Less Than Jake, Good Riddance, Madball, 88 Fingers Louie, Snuff, Slapshot, Chixdiggit, Teenage Bottlerocket, Not On Tour, Pears, Undeclinable Ambuscade, No Trigger in mnogi drugi velikani punk rockerske scene, ki vsako leto poskrbijo za pravo punkersko norijo v prečudovitem naravnem okolju Soče in visokih gora, ki obdajajo čudovito mestece Tolmin, ki je v Sloveniji že sinonim za festivalsko dogajanje.

Ne zamudite letošnjega Punk Rock Holiday-a, ki nosi oznako 1.7 in obljublja punk rockersko norijo v vsej svoji veličini! 

Facebook Twitter Deli