Petkovo trobljenje po domačem Mariboru

Univerza v Mariboru je te dni ponosna v prejemanju akreditacij.

Fakulteta za logistiko Univerze v Mariboru, ki ima sedež v Celju, je namreč s strani evropskih presojevalcev kakovosti poslovnih študijskih programov akreditacijske hiše European Council for Business Education (ECBE) prejela ponovno akreditacijo svojih študijskih programov. Fakulteta za logistiko svojo odličnost izkazuje z dvema mednarodnima akreditacijama ECBE in ACBSP. V teh dneh so jih obiskali evalvatorji akreditacijske hiše ECBE, ki so ponovno potrdili, da so njihovi študijski programi kakovostni in pripravljeni v skladu z najsodobnejšimi smernicami na področju visokošolskega izobraževanja.

 

Nadaljujemo v cvetju.

S prvo aprilsko soboto bo Botanični vrt Univerze v Mariboru ponovno odprl vrata za individualne oglede. Odprt bo vsak dan, med 10. in 19. uro. Najprej bodo ljubitelje klorofila s cvetenjem razveselili znanilci pomladi, magnolije in velika zbirka narcis. Več kot 12.000 čebulic je namreč zasajenih na različnih lokacijah v vrtu. Prisrčno vas vabimo k ponovnemu obisku in vam z veseljem sporočamo, da je to že jubilejna petnajsta sezona, odkar je Botanični vrt Univerze v Mariboru pod vodstvom prof. dr. Božidarja Krajnčiča prvič javnosti odprl svoja vrata, so še zapisali na spletni strani univerze.

 

Vabili na dve predavanji Fakultete za organizacijske vede.

V sklopu predavanj strokovnjakov iz okolja bo predavanje na temo ˝Certifikatni sistem in zaznavanje potreb trga dela" izvedel mag. Janez Dekleva z Mednarodnega centra za prenos znanja, d.o.o. Predavanje bo potekalo v ponedeljek, 20. 03. 2017 ob 08:00 uri v predavalnici P005.

V takistem sklopu predavanj pa bo na temo ˝Urejena veriga preskrbe s hrano daje priložnost slovenski hrani" predaval dr. Jože Podgoršek z Visoke šole za upravljanje podeželja GRM. Predavanje bo potekalo v torek, 21. 03. 2017, prav tako ob 08:00 uri in v predavalnici 005.

Oddelek za pedagogiko pa vabi študente in pedagoške delavce Filozofske fakultete UM na predavanje z naslovom Delo z gluhimi in naglušnimi in pomen pedagoških delavcev. Predaval bo Matjaž Juhart z Zveze gluhih in naglušnih Slovenije. Predavanje bo potekalo v sredo, 22. marca 2017, od 9.00 do 10.30 v predavalnici 2.20/ FF.

 

Študentrobljo pripravlja Študentsko uredništvo.

Facebook Twitter Deli