Nagradna igra: ČESTITAJ SLAVLJENCU in pridi na koncerte po izbiri

NAGRADNA IGRA: ČESTITAJ SLAVLJENCU RADIU MARŠ

Večno mladi Mariborski radio Študent - kratko MARŠ - znana mariborska osebnost, vas ob svojem 25. rojstnem dnevu februarja 2015 vabi, da mu čestitate v obliki videa ali avdio posnetka.

Za našega slavljenca posnemite čestitko ->>> a) zvočno b) video.

Vanjo vključite vsaj eno izmed ključnih besed / podob: MARŠ; 95,9 megaherca, 95,9 megasrc. Zelo bi nas razveselilo, če se v vašem izdelku najde kak spomin na katerega izmed naših starih programov, ah, kaj bi razlagali, saj se spomnite!

5 najizvirnejših videov ali prav tako izvirnih zvočnih čestitk po mnenju žirije bomo nagradili z brezplačno festivalsko vstopnico za festival ob 25-ki Radia MARŠ, ki se bo odvil med 8. in 13. 02. 2015, v koncertni dvorani Gustaf.

Mu boste čestitali, ker si dovoli kaprice, svoje slabe in dobre dni? Ker je upornik z razlogom, kričeča oseba v podobi velikega radijskega vala, idejni destabilizator, mašilec vsakdanje neoporečnosti, prinašalec ognjene glasbe, dušilec duhamornosti in splošni glas kritičnega uma? Za kaj bi ti čestital MARŠu?

 

Kako sodeluješ? Na kratko:

1. POSNEMI ROJSTNODNEVNO AVDIO ali VIDEO ČESTITKO Radiu MARŠ ob njegovem 25. rojstnem dnevu. Pri tem upoštevaj vsaj eno izmed izpostavljenih ključnih besed ali podob.

2. POSREDUJ JO na nina@radiomars.si (po elektronski pošti ali https://www.wetransfer.com/).

 

 

VEČ O NAGRADNI IGRI

 

Kako sodeluješ v nagradni igri?

1. Oblikuj idejo avdio ali video čestitke in izdelaj posnetek. Uporabi vsaj eno izmed ključnih besed ali podob: MARŠ; 95,9 megaherca, 95,9 megasrc … zelo bi nas razveselilo, če se v vašem izdelku najde kak spomin na katerega izmed naših starih programov.

2. Posnetek preko elektronske pošte ali https://www.wetransfer.com/  pošlji na elektronski naslov nina@radiomars.si v obliki .vaw (za zvočne posnetke) ali .avi (za videoposnetke).

V nagradni igri lahko sodeluješ z več posnetki.

 

Trajanje nagradne igre:

Tvoj avdio ali video posnetek imaš čas posredovati od 15.12.2014 do vključno 31.01.2015. Komisija za izbor najboljših izdelkov se bo sestala na treh ocenjevanjih (30.12.2014, 15.01.2015, 31.01.2015) in na posameznem zasedanju izbrala največ 10 najboljših čestitk. Izbrani izdelki bodo objavljeni na spletnih staneh radiomars.si, dprm.si in na socialnem omrežju facebook Marš.

Nagrade:

Nagrajenih bo največ 25 posnetkov, ki jih bo komisija ocenila za najboljše čestitke za 25-ko Radia MARŠ.

Za vsak izbrani posnetek prejmete brezplačno vstopnico za en večer koncertov na festivalu ob 25-ki Radia MARŠ, ki se bo odvil med 8. in 15. 02. 2015. Posamezni dan festivala, ki ga boste z brezplačno vstopnico obiskali, boste izbrali sami v času, ko bo znan že popolni line-up nastopajočih. Nastopajoče oziroma dopolnjujoči se line-up spremljajte na spletnem naslovu http://www.radiomars.si/ . O popolnem line-upu bomo nagrajence obvestili po elektronski pošti.

 

Pravila nagradne igre:

Opredelitev pojmov

Organizator nagradne igre je Društvo za podporo radiu Marš, Tkalski prehod 4, 2000 Maribor, Slovenija. Udeleženec nagradnih iger je fizična oseba, ki sodeluje v razpisanih nagradnih akcijah. Dobitnike nagrad določi komisija sodelavcev radia Marš s pomočjo glasovanja.

 

Pravica sodelovanja v nagradni igri

Udeleženci nagradne igre so lahko fizične osebe. V nagradni igri ne morejo sodelovati osebe, zaposlene pri organizatorju nagradne igre ter osebe zaposlene pri drugih pravnih osebah, povezanih z izvedbo te nagradne igre. Pravne osebe ne morejo biti udeleženec nagradne igre. V nagradni igri ne morejo sodelovati osebe, ki ne sprejmejo pravil nagradne igre. Šteje se, da je udeleženec sprejel pravila nagradne igre s tem, ko je sodeloval v razpisani nagradni igri.

 

Pravila sodelovanja v nagradni igri

Za sodelovanje v nagradni igri ni potreben nakup storitev ali proizvodov organizatorja nagradne igre. Sodelujoči je vključen v nagradno igro, ko izpolni celoten postopek, opredeljen v navodilih za sodelovanje v nagradni igri.

 

Trajanje nagradne igre

Nagradna igra se odvija v času od 15.12.2014 do vključno 31.01.2015. Prijavljeni sodelujoči oz. njihovi posnetki so posredovani na glasovanje komisiji, sestavljeni iz članov kolektiva Radia MARŠ. Komisija se bo sestala v tem obdobju na treh zasedanjih. Rezultati glasovanja komisije bodo objavljeni na www.radiomars.si v roku enega tedna od posameznega ocenjevanja in najkasneje do 07.02.2015.

 

Glasovanje

Prijavljeni sodelujoči oz. njihovi posnetki so posredovani na glasovanje komisiji, sestavljeni iz članov kolektiva Radia MARŠ. Komisija se bo sestala v tem obdobju na treh zasedanjih. Rezultati glasovanja komisije bodo objavljeni na www.radiomars.si v roku enega tedna od posameznega ocenjevanja in najkasneje do 07.02.2015. Rezultat glasovanja je dokončen. Pritožba ni mogoča. Dobitnik bo o prejetju in načinu prevzema nagrade obveščen po elektronski pošti.

 

Obveznosti nagrajenca

Izplačilo nagrade v gotovini ni možno, ravno tako je ni mogoče zamenjati za drug artikel. Nagrada ni prenosljiva na tretjo osebo. Nagrado nagrajenec s povratnim elektronskim sporočilom sprejme v času 30 dni od obvestila, da je prejel nagrado. V nasprotnem primeru organizator smatra, da nagrade ne želi sprejeti.

 

Varstvo osebnih podatkov v nagradnih igrah

Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, varuje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Organizator sme osebne podatke, pridobljene od udeležencev uporabljati izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec nagradne igre soglaša, da mu organizator lahko pošilja obvestila v zvezi s ponudbo organizatorja. Udeleženec oziroma njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene neposrednega trženja. Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da podelitev nagrad organizira kot javni dogodek. S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec dovoljuje, da se njegovo ime uporabi v avdio, foto in video materialu organizatorja nagradne igre. Izžrebanec dovoljuje organizatorju nagradne igre objavo svojega imena v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu z namenom obveščanja o rezultatih glasovanja oziroma prevzema nagrade.

 

Objava pravil nagradne igre

Udeleženci nagradne igre z oddajo svojih podatkov prek elektronskega sporočila soglašajo, da so s pravili seznanjeni in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki.

 

Facebook Twitter Deli