Vabljeni k udeležbi na mednarodni konferenci "Participatorni mediji v participativni družbi" - februarja 2015 v Mariboru

Vabljeni na mednarodno konferenco o participaciji v medijih in družbi, ki jo ob 25-letnici svojega obstoja organizirata Zavod Mariborski radio Študent in Društvo za podporo radiu MARŠ. Konferenca z naslovom "Participatorni mediji v participativni družbi" bo potekala med 11. in 13. februarjem 2015 v Mariboru, Tkalski prehod 4.

Namen konference "Participatorni mediji v participativni družbi" je združevanje vseh deležnikov pri ustvarjanju pravične medijske krajine in razširitev publike Mariborskega radia Študent. Želimo si učinkovitega stika s porabniki, strokovnega družbeno angažiranega dela in odzivnosti na aktualno dogajanje v družbi.

Pri premišljevanju medijev kot pomembnega dejavnika sodobnih demokratičnih družb in problemov njihove vloge na globalni, nacionalni in lokalni ravni, se nam pridružujejo mednarodni strokovnjaki s področja medijev in družbe, odločevalci, uporabniki in izvajalci:

dr. Slavko Splichal, FDV, UL, Albertine Denis, Sally Galiana in Michael Nicolai, Svet direktorjev The World Association of Community Radio Broadcasters (AMARC), dr. Rajko Muršič, FF, UL, dr. Zoran Medved, RTV Maribor, Gunnar Grimsson in Robert Bjarnason, projekt Better Reykjavik, Živa Humer, Mirovni inštitut in mnogi drugi.

 

PROGRAMME (ENG):

 

PROGRAM (SLO):

 

Udeležba na konferenci je brezplačna, potrebno pa se je prijaviti. Prijavite se *TUKAJ*

Število prijav je omejeno.

 

* Pridržujemo si pravico do sprememb programa. Manjših.

 

Facebook Twitter Deli