Hannah James + Matija Solce // Vrtni kavč festival 2021

(Vrtni) Kavč festival 2021 BO!

Subkulturni festival intimnih dogodkov v prilagojeni obliki bo 7. maja živahno dogajanje postavljal na mariborske ulice in dvorišča. V četrtek, 29. aprila, pa bosta Vrtni kavč festival 2021 z obiskom in koncertom v živo na Mariborskem radiu študent v duetu napovedala Hannah James in Matija Solce.

Hannah James slovensko publiko že konkretno pozna - med drugim je angleška multiinštrumentalistka gostovala v okviru preteklih Kavč festivalov, pa tudi lanskem Festivalu Lent (z zasedbo JigDoll Ensemble). Protagonistka britanskega folka zadnjega obdobja se bo v Mariboru tokrat oglasila v spremstvu zveste klavirske harmonike.

Matija Solce je ideja in duša slovenskega udejanjanja subkulturnega krmarjenja skozi intime dnevnih sob, kuhinj in podstrešij. Med delovnim časom lutkari, poje in igra, v prostem času pa igra, lutkari in poje. V Mariboru bo, razumljivo, intenzivno na terenu, na MARŠu s Hannah pa s klavirsko harmoniko, da bosta v dvoje.


Koncert lahko spremljate v etru Radia MARŠ, na 95,9 MHz, na spletni povezavi (radiomars.si/live) ali v spletnem videoprenosu na Facebooku.
 

Facebook Twitter Deli