Mariborski Subkulturni kavč festival 2020

Premierna izvedba Mariborskega Subkulturnega kavč festivala je za nami!

Med 8. in 10. 2. 2020 smo v mariborskih dnevnih sobah in ostalih neobičajnih, intimnih lokacijah skupaj s Kolektivom ZIZ, KD Matita in Lutkovnim gledališčem Maribor organizirali Mariborski Subkulturni kavč festival 2020. Neobičajna praksa festivala je že dodobra zaživela v prestolnici, veseli pa nas, da je že v prvi ediciji mariborski del festivala močno zažarel, z več kot 200 obiskovalci v treh popoldnevih in večerih dogajanja.

Med drugim smo na 95,9 MHz tudi prenašali in posneli izbrane koncerte, po enega na vsak festivalski dan. Prvi dan je na MARŠ pripeljal Vicky Halo, sveže nastopajočo z letošnjega Festivala MENT, drugi festivalski večer smo v prostorih Mariborskega radia študent ter v etru gostili prav tako MENTovsko Alicio Edelweiss in budimpeški dvojec Wolfolks, tretji dan pa je zaradi tehničnih težav s prenosom koncert domačih Andreja & Ide ter srbske dark-pop Stroberiz ponudil zgolj v posnetek. A še jih bomo slišali, saj jih bomo na MARŠu ponudili v poslušanje tudi v posnetkih, katerih predvajanja bomo objavili in najavili naknadno.

Zahvaljujemo se vsem, ki so nam pomagali, ki smo jim pomagali, vsem, ki ste bili z nami v živo ali prek radijskega signala. Prihodnje leto spet nasvidenje!

 

Ekipa Radia MARŠ

 

Foto: Amadej Canjuga

Več fotografij z Mariborskega Subkulturnega kavč festivala: Kolektiv ZIZ

Facebook Twitter Deli
0 comments